Wintersport | Oostenrijk | vanaf 4 dagen

Inclusief
Retourvlucht economy class vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of Dusseldorf, vanaf 3 overnachtingen in minimaal een 3 sterren hotel, dagelijks ontbijtbuffet, iedere avond uitgebreid diner, skipas, retour airport transfers, alle belastingen en toeslagen

Exclusief
Transfers in Nederland, toeslag andere boekingsklasse, toeslag 1-persoonskamer, ski huur, skischoenen huur, skilessen, dranken en overige maaltijden, reis- en/of annuleringsverzekering via Europeesche, fooien en handling fee € 25 per boeking

Optioneel
Programma en activiteiten in overleg
Vooraf mogelijkheid om privé skilessen te boeken. Tevens ski's en skischoenen reserveren.
U kunt ook een appartement of chalet boeken voor een vakantie met uw gezin.

Groepsgrootte
Minimaal 10 personen

Toelslag 1-pk
Op aanvraag

Prijs per persoon*
Op aanvraag

*tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen en op basis van een verblijf in een 2-persoonskamer. Ook mogelijkheid met vervoer op eigen gelegenheid, hiervoor gelden andere tarieven.

Heeft u bijzondere wensen dan vernemen wij dat graag, vul een offerteformulier in of stuur ons een e-mail
Dagen Nachten
Aantal personen
Geheimhouding personeel
 
 
 

Vragen en/of opmerkingen
Terug naar overzicht