Incentive Barcelona | Spanje | 2 of 3 dagen

Inclusief
Retourvlucht economy class, 2 overnachtingen in minimaal een 3 sterren hotel in het centrum van Barcelona, dagelijks ontbijtbuffet, retour airport transfers, lunches en diners, begeleiding, alle belastingen en toeslagen

Exclusief
Transfers in Nederland, toeslag andere boekingsklasse, toeslag 1-persoonskamer, dranken en overige maaltijden, reis- en/of annuleringsverzekering via Europeesche, fooien en handling fee € 25 per boeking

Optioneel
Programma en activiteiten in overleg

Tip: nodig uw belangrijke relaties uit voor een fantastische wedstrijd van FC Barcelona in Camp Nou. Wij hebben altijd tickets voor een van de wedstrijden. Voor deze uitstapjes gelden andere tarieven. U kunt dit arrangement al vanaf 2 personen boeken. Vraag ons om het speelschema 2011/2012.

Groepsgrootte
Minimaal 2 personen

Toelslag 1-pk
Op aanvraag

Prijs per persoon*
Op aanvraag

*tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen en op basis van een verblijf in een 2-persoonskamer.

Heeft u bijzondere wensen dan vernemen wij dat graag, vul een offerteformulier in of stuur ons een e-mail
Dagen Nachten
Aantal personen
Geheimhouding personeel
 
 
 

Vragen en/of opmerkingen
Terug naar overzicht