Incentive Parijs | Frankrijk | 2 of 3 dagen


Inclusief
Retourvlucht economy class met KLM, met de Thalys vanaf Amsterdam of Rotterdam of per touringcar, 2 overnachtingen in minimaal een 3 sterren hotel in het centrum van Parijs, dagelijks ontbijtbuffet, Paris Visite metrokaartje, lunches en diners, alle belastingen en toeslagen

Exclusief
Transfers in Nederland, toeslag andere boekingsklasse, toeslag 1-persoonskamer, dranken en overige maaltijden, reis- en/of annuleringsverzekering via Europeesche, fooien en handling fee € 25 per boeking

Optioneel
Programma en activiteiten in overleg
Voorbeelden: Da Vinci Code Paris Tour, tour met 2CV's, speurtocht door onszelf ontwikkeld, parfum workshop, macaron workshop, wandeltocht door bijvoorbeeld Le Marais of een bezoek aan Versailles. De mogelijkheden zijn oneindig!

Sinds kort bieden we fantastische scooters tours aan met een enthousiaste gids. Ontdenk de leukste plekjes in Parijs.

Groepsgrootte
Minimaal 12 personen

Toelslag 1-pk
Op aanvraag

Prijs per persoon*
Op aanvraag

*tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen en op basis van een verblijf in een 2-persoonskamer.

Heeft u bijzondere wensen dan vernemen wij dat graag, vul een offerteformulier in of stuur ons een e-mail
Dagen Nachten
Aantal personen
Geheimhouding personeel
 
 
 

Vragen en/of opmerkingen
Terug naar overzicht