Safari & Strandvakantie | Tanzania & Zanzibar | 14 dagen

Voorbeeldprogramma "Safari Tanzania & Zanzibar"

Dag 1 - Amsterdam-Kilimanjaro
Na de vlucht wordt u op het vliegveld van Kilimanjaro opgewacht door uw chauffeur en gids. U maakt kennis met uw safari manager die u van instructie zal voorzien

Dag 2 - Tarangire
Op de tweede dag rijdt u naar het op drie na grootste nationale park van Tanzania, Tarangira. Daar bevind zich een zeer grote olifanten populatie, prachtige baobab bomen en de prachtige Tarangire rivier waar veel dieren zich verzamelen. Hier zult u kennis maken met onder andere de leeuw, het luipaard, de cheetah en maarliefst zes soorten olifantan

Dag 3 - Manyara meer
Na het ontbijt vertrekt u naar Manyara meer. Hier bevind zich een prachtig natuurpark. Zeer veel kuddedieren zoals de olifant, buffel, giraffe, impala en het nijlpaard bevinden zich in en rond het meer.

Dag 4 - Ngorongoro
Na het ontbijt zult u door de prachtige Ngorongoro krater rijden waar zeer veel kuddedieren zich bevinden. Daar zult u een picnic lunch ontvangen.
De krater is een schuilplaats voor Afrika's meest dichtbevolkte populaties. De zeldzame zwarte neushoorn kan hier in zijn natuurlijke habitat worden gezien. Omdat zeer weinig dieren de krater zullen verlaten zijn, met wat geluk, alle 'big five' in deze krater te zien.

Dag 5 - Ngorongoro-Serengeti
Na het ontbijt gaat u op weg naar het Serengeti National Park.
Na het stoppen voor uw picknick lunch op een rots in Serengeti rijdt u verder blijven in het park.

Dag 6 - Serengeti
Vroeg in de ochtend vertrekt u om ook nachtelijke roofdieren te zien terugkeren van de jacht. De gehele dag zult u rondrijden tussen de wilde dieren in en rondom Serengeti.
Afhankelijk van de tijd van het jaar en de migratie van de kuddes die kunt u leeuwen, olifanten, giraffen, zebra's, apen, bavianen, nijlpaarden, neushoorns, antilopen en vele vogels en andere diersoorten verwachten.

Dag 7 - Serengeti-Arusha-Kilimanjaro
Na ontbijt nemen we u mee naar de Seronera airstrip in de Serengeti, voor uw vlucht naar Arusha en eventueel het verlengde van uw reis richting Zanzibar.

Dag 08 - 13 Strand Zanzibar
U kunt uw reis heerlijk ontspannen afsluiten met een aantal dagen in een All Inclusive resort aan het strand van Zanzibar.

Day 14 - Vertrek
Ontbijt en vertrek richting Zanzibar airport om terug te vliegen naar Amsterdam van Dar es Salaam.

Heeft u bijzondere wensen dan vernemen wij dat graag, vul een offerteformulier in of stuur ons een e-mail
Dagen Nachten
Aantal personen
Geheimhouding personeel
 
 
 

Vragen en/of opmerkingen
Terug naar overzicht