Incentive Dubai | Verenigde Arabische Emiraten | 5 dagen

Inclusief
Retourvlucht economy class met KLM of Emirates, 3 overnachtingen in een van Dubai's luxueuze 5 sterren hotels, dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet, transfers volgens programma, bezoek aan de oude stad onder leiding van een gids zeiltocht op de Arabische Golf, avond met entertainment in de woestijn, bezoek paardenraces (nov-mrt), bezoek aan de Burj Khalifa, begeleiding tijdens de reis, lunches en diners, alle belastingen en toeslagen

Exclusief
Transfers in Nederland, toeslag andere boekingsklasse, toeslag 1-persoonskamer, dranken en overige maaltijden, reis- en/of annuleringsverzekering via Europeesche, fooien en handling fee € 25 per boeking

Optioneel
Overige activiteiten op aanvraag en tegen meerprijs

Groepsgrootte
Minimaal 10 personen

Toelslag 1-pk
Op aanvraag

Prijs per persoon*
Op aanvraag

*tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen en op basis van een verblijf in een 2-persoonskamer.

Vul een offerteformulier in of stuur een e-mail met uw wensen
Dagen Nachten
Aantal personen
Geheimhouding personeel
 
 
 

Vragen en/of opmerkingen
Terug naar overzicht