Incentive Lapland | Finland | 4 dagen

Inclusief
Retourvlucht economy class vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf, 3 overnachtingen in minimaal een 3 sterren hotel, dagelijks ontbijtbuffet, sneeuwscootertocht, huskysafari, bezoek aan een reindeer farm met lunch, per sneeuwscooter gaat u ijsvissen, karten op het ijs, begeleiding, retour airport transfers, lunches en diners, alle belastingen en toeslagen

Exclusief
Transfers in Nederland, toeslag andere boekingsklasse, toeslag 1-persoonskamer, dranken en overige maaltijden, reis- en/of annuleringsverzekering via Europeesche (verplicht), fooien en handling fee € 25 per boeking

Optioneel
Programma en activiteiten in overleg

Groepsgrootte
Minimaal 12 personen

Toelslag 1-pk
Op aanvraag

Prijs per persoon*
Op aanvraag

*tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen en op basis van een verblijf in een 2-persoonskamer.

Heeft u bijzondere wensen dan vernemen wij dat graag, vul een offerteformulier in of stuur ons een e-mail
Dagen Nachten
Aantal personen
Geheimhouding personeel
 
 
 

Vragen en/of opmerkingen
Terug naar overzicht