Incentive Cote d'Azur | Zuid-Frankrijk | 3 dagen

Inclusief
Retourvlucht economy class met KLM of Transavia, 2 overnachtingen in minimaal een 3 sterren hotel aan de Cote d'Azur, dagelijks ontbijtbuffet, transfers volgens programma, cabriotour richting Saint-Tropez, celebrity cruise langs de kust van Saint-Tropez, cabrio tour naar Saint-Paul de Vence en/of Monaco, Jeu de Boules wedstrijd met Pastis, lunches en diners, alle belastingen en toeslagen

Exclusief
Transfers in Nederland, toeslag andere boekingsklasse, toeslag 1-persoonskamer, dranken en overige maaltijden, reis- en/of annuleringsverzekering via Europeesche, fooien en handling fee € 25 per boeking

Optioneel
Overige activiteiten op aanvraag en tegen meerprijs

Groepsgrootte
Minimaal 12 personen

Toelslag 1-pk
Op aanvraag

Prijs per persoon*
Op aanvraag

*tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen en op basis van een verblijf in een 2-persoonskamer.

Heeft u bijzondere wensen dan vernemen wij dat graag, vul een offerteformulier in of stuur ons een e-mail
Dagen Nachten
Aantal personen
Geheimhouding personeel
 
 
 

Vragen en/of opmerkingen
Terug naar overzicht