Fly & Drive Portugal | 14 dagen
Fly & Drive portugal
14 dagen | 4 sterren Hotels | Portugal op zijn best | v.a. 896 p.p.

Deze mooie 14 daagse auto-rondreis neemt u mee langs alle hoogtepunten van het prachtige Portugal. Vanuit Porto rijdt u richting Estoril via een mooie kustroute afgewisseld met het prachtige binnenland van Portugal. Vanuit Estoril bent u met 20 minuten in de mooie hoofdstad Lissabon. Na Lissabon rijdtu het binnenland in richting Evora. Hierna hebt u nog een aantal dagen om heerlijk te relaxen aan het prachtige strand van Portimao. Vanuit Portimao rijdt u uiteindelijk terug naar Faro om huiswaarts te vliegen.
.
Inclusief
Retourvlucht vanaf Amsterdam, Eindhoven of Düsseldorf Alle overnachtingen in geselecteerde hotels inclusief ontbijt, alle belastingen en toeslagen, autohuur Ford Focus of vergelijkbaar, 1 stuk handbagage, een stuk ruimbagage.
Exclusief
Toeslag andere boekingsklasse, toeslag 1-persoonskamer, overige maaltijden en dranken, excursies, reis- en/ of annuleringsverzekering, persoonlijke uitgaven, fooien en handling fee 29 euro.
.
Inclusief 4 & 5 sterren hotels
Porto : Grande Hotel Porto
Estoril : Amazonia Lennox Estoril
Evora : Hotel Evora
Portimao: Hotel Portimao

Auto: Ford Focus of vergelijkbaar

Wilt u een offerte op maat voor deze reis of deze reis boeken? mail voor meer info naar Info@officialtravelcompany.com

.

Terug naar overzicht