Wintersport Lech 2013 - 2014
Lechwintersport

Hotel Schwarzwand | 8 dagen | 7 nachten | vanaf € 989 p.p. | Luxe hotel | kinderen tot 14 jr. 50 procent korting | kinderen tot 3 jaar gratis | eigen vervoer

Mooi resort gelegen in Lech aan de kinderpiste! In het hotel is een heerlijke spa aanwezig om te relaxen na een volle dag skiën. Lech blijft een heerlijke familie bestemming zonder enorm massa toerisme. U kunt hier heerlijk skiën en genieten van een welverdiende wintersport. Het is een gemoedelijk dorp in de prachtige omgeving van de Arlberg. Het gebied rondom de Arlberg staat bekend om haar sneeuwzekerheid, er valt hier een meer dan gemiddelde hoeveelheid sneeuw in de winter.


Wilt u deze reis boeken of wilt u meer informatie over deze heerlijke ski bestemming ? Bel 073 614 09 96, vul het offerteformulier in of mail.

Inclusief
7 overnachtingen in het geselecteerde hotel, dagelijks ontbijtbuffet & diner, alle belastingen en toeslagen, Verblijf op basis van halfpension, toegang tot spa


* Vlucht is mogelijk op aanvraag.

Exclusief
Toeslag andere boekingsklasse, toeslag 1-persoonskamer, transfers, autohuur, overige maaltijden en dranken, excursies, skipas, reis- en/ of annuleringsverzekering, skimateriaal, persoonlijke uitgaven, fooien en handling fee 29 euro
.
Lech
Lech
Lech

Terug naar overzicht