Groeps- en schoolreisverzekering

Dáár heeft u alvast geen omkijken meer naar!
Dé reisverzekering voor groepen of schoolreisjes.

U gaat met een groep op reis en heeft daar de leiding over. U heeft een bijzondere verantwoordelijkheid voor de deelnemers, of dat nu schoolkinderen of volwassenen zijn. Een goede voorbereiding is dan heel belangrijk. Natuurlijk hoort daar ook een passende reisverzekering bij.

Voor groepsreizen heeft de Europeesche de perfecte oplossing: de Groeps- en Schoolreisverzekering. Hiermee verzekert u zich van dekking tegen financiële risico's van de reis. U bent ook verzekerd van professionele hulpverlening door de Europeesche Hulplijn. En dat is een geruststellende gedachte voor zowel u, uw deelnemers als de 'thuisblijvers'.

  • Tot maximaal 100 deelnemers te verzekeren
  • Personenhulpverlening via de Europeesche Hulplijn
  • Ook bagage en bijzondere sporten mee te verzekeren
  • Dekking voor Benelux of heel Europa
Groep en Schoolreis B1

Terug naar overzicht