Aflopende Annuleringsverzekering

Ook voor last-minute boekingen
Vóór en tijdens uw reis beschermd tegen de kosten van annulering.

Het kan voorkomen dat u een reis moet uitstellen of zelfs annuleren. Uw reisorganisatie brengt hiervoor kosten in rekening. Soms tot wel honderd procent van de reissom. De aflopende Annuleringsverzekering van de Europeesche vergoedt deze kosten. Ook heeft u met deze verzekering recht op een vergoeding voor eventuele niet gebruikte reisdagen doordat u bijvoorbeeld wegens vertraging te laat op uw bestemming komt, maar ook als u genoodzaakt bent uw reis af te breken.

  • Vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging
  • Alle annuleringsredenen zijn te verzekeren
  • Totale reissom terug bij Garantie-Annulering
  • Ook last-minute boekingen zijn gedekt
Aflopende Annulering

Terug naar overzicht