Aflopende Reisverzekering

Uw vakantie prima verzekerd van begin tot eind
De aflopende reisverzekering voor uw incentive of vakantie.

Zoekt u de zon op in Griekenland, gaat u fietsen in de Ardennen, winkelen in Londen of duiken op Bonaire. Doe nieuwe ervaringen op, geniet van de vrijheid en kies voor het avontuur. Maar neem geen onnodige risico's: stop de Aflopende Reisverzekering van de Europeesche in uw bagage. Die past perfect bij de reis die u gaat maken. Natuurlijk zijn de financiële risico's uitstekend gedekt. Maar het allerbelangrijkste is dat u wereldwijd, dag en nacht kunt bellen met de Europeesche Hulplijn: + 31 (0) 20 65 15 777. De Hulplijn beantwoordt vragen en geeft medisch advies variërend van pijnstiller tot artsbezoek. In het laatste geval wordt in het buitenland direct verwezen naar betrouwbare artsen en ziekenhuizen (Euro-Center service). Bij pech, ongevallen, ziekenhuisopname en calamiteiten schakelt de Hulplijn alarmcentrale SOS International in. Ook voor toestemming tot het maken van buitengewone kosten (zoals extra reis- en verblijfkosten) belt u met de Hulplijn.

  • Wereldwijde hulp, 24 uur per dag
  • Topdekking: de ultieme zorgeloosheid
  • Kinderen tot 5 jaar GRATIS meeverzekerd
  • Ook geschikt voor zakenreizen
  • Bijna alle sportrisico's meeverzekerd
Aflopende Reis def 2010 B1

Terug naar overzicht