Stedentrip barcelona
Barcelona de stad waar u nooit genoeg van krijgt. In deze heerlijke stad kunt u shoppen, op het strand liggen en eten in de beste restaurants. Barcelona heeft daarnaast ook nog eens een hoop culturele hoogte punten. Denk hierbij aan de Sagrada Familia of aan het park Guell. Kortom een perfecte locatie voor een stedentrip vol hoogte punten. Van maart tot en met november is het heerlijk vertoeven in deze mediterrane stad. Hieronder heeft Official Travel Company vanzelfsprekend de beste hotels speciaal voor u geselecteerd van waaruit u deze stad op zijn best kunt beleven.

Official Travel Company heeft in Barcelona enkele top hotels voor u geselecteerd, zodat u tijdens deze stedentrip het maximale uit uw verblijf kunt halen. Deze hotels zijn perfect gelegen in het centrum en bieden u het gewenste comfort.

Hebt u andere of specifieke wensen voor uw stedentrip, mail ons dit of bel op 073 614 09 96
.

Eurostars Monumental Hotel 4*

vanaf 298 euro p.p.

4 dagen | 3 nachten | Eurostars Monumental 4* | Midden in het centrum

Lees verder >>

Boek nu
Eurostars Bracelona
.
W Hotel Barcelona 5*

vanaf 599 euro p.p.

4 dagen | 3 nachten | W hotel 5* Deluxe | strand

Lees verder >>

Boek nu
barcelona
De foto bestaat niet!

Terug naar overzicht