Formule 1 Abu Dhabi Arrangement
Abu Dhabi formule 1
.
2.399 euro | Jumeirah at Etihad Towers Hotel | Formule 1 Abu Dhabi[/b]

Wil jij onderdeel uitmaken van de geschiedenis van de Formule 1 en Abu Dhabi, grijp dan nu je kans ! Dit jaar is het de achtste keer dat de Formule 1 in Abu Dhabi gehouden wordt. Dit event plaats in november en ze pakken GROOTS uit dit jaar. Boek nu dit arrangement. Van 31 Oktober 2013 tot en met 4 November 2013 Verblijft u in het luxe Jumeirah Hotel. Op 3 november bezoekt u de Formule 1 op het circuit in Abu Dhabi. De uitgelezen kans om eens lekker met uw vrienden op pad te gaan of om uw zakenrelatie uit te nodigen voor een wel heel bijzondere reis!

Boek nu bij Official Travel Company.

Meer informatie ? bel ons op 073 614 09 96 of stuur een e-mail.

.
Inclusief
Retourvlucht economy class vanaf Amsterdam, of Düsseldorf, 4 overnachtingen in het Jumeirah at Etithad towers 5 sterren hotel, alle belastingen en toeslagen, 1 ticket voor de Formule 1 op 3 november.
Exclusief
Toeslag andere boekingsklasse, toeslag 1-persoonskamer, transfers, autohuur, overige maaltijden en dranken, excursies, reis- en/ of annuleringsverzekering, persoonlijke uitgaven, fooien en handling fee 29 euro
Optioneel is deze reis volledig naar uw wensen aan te passen! Wilt u langer, korter of graag een ander hotel ? Laat het ons weten en wij regelen het graag voor u. Mail ons, of bel met 073 614 09 96

Terug naar overzicht