Lionsdive 4* resort Curacao
9 dagen| 7 nachten | vanaf 1.514 euro p.p. | boek nu

Lions Dive Beach & Resort Curacao is gelegen op een privé strand, direct naast het National Curacao Underwater Park. In dit luxe resort gaat u zeker een onvergetelijke vakantie beleven. Dit resort biedt van alles om heerlijk tropisch te genieten in de Caribean. en stukje Nederland in de Caribbean. Heerlijke bestemming om even bij te tanken, het hele jaar door genieten van zon, witte stranden en lekker eten. Oftewel boek nu deze heerlijke vakantie naar Curacao!

Wilt u meer informatie of wilt u deze reis boeken, stuur een e- mail, vul het offerteformulier in of bel met 073 614 09 96

Inclusief
Retourvlucht economy class vanaf Amsterdam of Düsseldorf, 7 overnachtingen in het geselecteerde 4 sterren hotel, dagelijks ontbijtbuffet, alle belastingen en toeslagen

Optioneel
Autohuur, Reis en/of annuleringsverzekering, excursies, airporttransfers
Exclusief
Toeslag andere boekingsklasse, toeslag 1-persoonskamer, transfers, autohuur, overige maaltijden en dranken, excursies, reis- en/ of annuleringsverzekering, persoonlijke uitgaven, fooien en handling fee 29 euro

Terug naar overzicht