Nieuws
vr 31 mei 2013
Official Travel Company in 's-Hertogenbosch Bruist
Official Travel Company
"Uw partner in reizen"

Sinds kort is Official Travel Company gevestigd aan de Lange Putstraat 6 in 's-Hertogenbosch. U kunt hier terecht voor de complete organisatie van uw reis zowel zakelijk als privé. Acht jaar geleden is Ralph Ewals gestart met Official Travel Company. De laatste twee jaar werkt hij samen met Rob van Helvoort.
Lees verder...
do 28 mrt 2013
VERHUIZING OFFICIAL TRAVEL COMPANY
Official Travel Company gaat verhuizen.

Per 2 april verhuist Official Travel Company het kantoor van Tilburg naar 's-Hertogenbosch. Momenteel wordt er hard gewerkt om alles in orde te maken.
Vanaf 2 april nodigen we iedereen van harte uit eens binnen te lopen in ons nieuwe kantoor. Hieronder vindt u het nieuwe adres

Lange Putstraat 6
5211 KN 's-Hertogenbosch
telefoon nummer: 073-6140996 ( vanaf 2 april )
Fax : 073-6144650 ( vanaf 2 april )
e-mail info@officialtravelcompany.com

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op.
Lees verder...
wo 27 mrt 2013
Oman, Toeristische bestemming in ontwikkeling
Oman is volop in ontwikkeling als Toeristische bestemming. Nu het meest exclusieve parfumhuis ter wereld 30 jaar bestaat, is het tijd om eens stil te staan bij de ontwikkeling die dit Sultanaat doormaakt als toeristische bestemming. Hieronder is te lezen, wat er onlangs allemaal gerealiseerd is in Oman.
Lees verder...
di 12 mrt 2013
Slapen als een vorst in een echt Kasteel
Toe aan een sprookjesachtige vakantie? Boek een verblijf in een van deze schitterende kastelen en je voelt je de koning te rijk. Lees hieronder over 5 prachtige kastelen.
Lees verder...
wo 06 mrt 2013
Cursus: Cowboytje spelen
Cowboytje spelen

Hoewel nog wel eens anders wordt gedacht, is de Amerikaanse cowboy vandaag dag nog steeds springlevend. En dus is het ook mogelijk om in de voetsporen te treden van deze heersers op de prairie. CNN stelde een lijstje samen met plaatsen waar je terecht kunt voor een een- of meerdaagse 'cursus'.[/b]
Lees verder...
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6