Nieuws
di 10 sep 2013
Dubai in toekomst hipste bestemming !
Een onderzoek dat gevoerd werd door luchtvaartmaatschappij British Airways toont aan dat één op drie vakantiegangers niet in staat is om zijn laatste reisbestemming aan te duiden op een kaart.
Van de 2000 ondervraagde reizigers vindt 65 procent de temperatuur van de bestemming de belangrijkste beslissingsfactor. 61 procent zegt hun beslissing vooral te maken op basis van de lokale attracties.
British Airways voorspelt daarnaast dat Dubai, Johannesburg, Toronto en Legoland in Billund (Denemarken) in de toekomst tot de hipste vakantiebestemmingen zullen behoren.

Dus waar wacht je nog op! boek snel je vakantie bij de Dubai Specialist.


Lees verder...
do 08 aug 2013
Nieuwsbrief Augustus 2013

Nieuwsbrief Augustus 2013
Lees verder...
vr 28 jun 2013
Nieuwsbrief Zomer 2013 Online
De nieuwsbrief voor de Zomer 2013 staat weer online !

Klik op onderstaande link om de hele nieuwsbrief te lezen. Dit keer leuke aanbiedingen, onze facebookactie een aantal leuke weetjes over Official Travel Company. Heb je nog geen idee waar je naar toe wilt op vakantie deze zomer ?? Check dan vooral onze topaanbieding Curacao !


Lees verder...
vr 14 jun 2013
Outdoor vergaderen, misschien iets voor u?
De nieuwste trend in het organiseren van vergaderingen is outdoor vergaderen. 'Outdoor' is hierbij letterlijk te nemen, want men zoekt de openlucht op, of dit nu op een terras, in het park of zelfs midden in het bos is. Ook het buitenland wordt steeds populairder bij veel ondernemingen.

Frisse lucht, zonlicht en rustgevend groen doen immers wonderen voor de creativiteit en motivatie van mensen", aldus Dr. Wilbert van Vree, directeur Vergaderkundig Bureau Van Vree.

Lees verder...
vr 31 mei 2013
Win weekendje Amsterdam & 2 kaartjes Hans Klok
Official Travel Company Bestaat 8 jaar ! Ter ere van dit jubileum kunt u nu een wel hele leuke prijs winnen, een weekendje Amsterdam inclusief twee kaartjes voor Hans klok in Carre. Vier mee dat Official Travel Company 8 jaar bestaat en doe mee met de actie....
Lees verder...
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6