Nieuws
wo 01 jan 2014
Voor €545 op en neer naar Sri Lanka met Ethiad Airways in mei en juni!
Ethiad Airwyas is weer aan het stunten met Open Jaw Tickets naar Azië en dit keer is het ook mogelijk om naar Sri Lanka te vliegen voor een zeer goede prijs. Je vliegt in mei en juni al voor €545 op en neer naar Colombo, de hoofdstad van Sri Lanka.
Lees verder...
di 19 nov 2013
Tijd voor het Midden-Oosten
U denkt bij het Midden-Oosten misschien al snel aan Syrië, Irak of Iran, maar deze regio heeft veel meer te bieden. Wat dacht u van het Traditionele Oman, Mystieke Jordanië, Luxe Dubai of het door toeristen nog niet ontdekte Libanon. Wij vinden dat het tijd wordt dat u deze verborgen schatten gaat ontdekken. Dit is de rede van het ontstaan van een nieuw bedrijf: Middenoostenreizen.com
Lees verder...
di 22 okt 2013
Win 2 tickets naar Parijs
Official Travel Company gaat 2 treintickets naar Parijs verloten onder de 1000 fans van de Facebookpagina.
met de Thalys staat u binnen 3,5 uur midden in de stad van de liefde, Champs-Élysées, heerlijke wijn en de Eiffeltoren. De perfecte plek voor een stedentrip! Romantisch door de stad slenteren met je geliefde, Shoppen op de Champs-Élysées totdat je niet meer kunt of geniet van een van de vele heerlijke restaurants. Het kan allemaal in Parijs.


Op deze pagina kunt u de voorwaarde van de actie lezen en kunt u lezen hoe u deel kunt nemen aan deze actie.


Lees verder...
do 10 okt 2013
Eindhoven vliegveld steeds populairder
Eindhoven Airport wint steeds meer terrein onder Nederlandse vakantiegangers. De regionale luchthaven vervoerde dit jaar ruim 2,6 miljoen passagiers. Dat zijn er ruim driehonderdduizend meer dan vorig jaar.
do 10 okt 2013, 15:30 Stijgende lijn voor Eindhoven Airport
Lees verder...
vr 20 sep 2013
Nieuwsbrief september 2013
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6