Nieuws
di 31 okt 2017
Gezocht Marketing & PR Coordinator
do 28 mei 2015
Top 5 Nieuw Zeeland - Danielle
Top 5. Nieuw Zeeland - Rondreis Danielle Ligtenberg.
Een top 5 van de mooiste bezienswaardigheden in Nieuw Zeeland. Danielle, inmiddels bijna een jaar werkzaam bij Official Travel Company geeft ons haar top 5. Voordat ze aan de slag ging bij OTC heeft ze ruim 8 maanden rondgereisd door Nieuw Zeeland en Australië. Een onvergetelijke reis en het was dan ook moeilijk om een top 5 samen te stellen. Deze ervaringen deelt ze graag met u, wellicht inspiratie voor uw volgende reis?
Lees verder...
di 12 aug 2014
Krabi nieuwe hotspot 2015
Krabi wordt de nieuwe verre bestemming van 2015 en van het najaar van 2014. Krabi ligt in Thailand en is een bestemming welke erg in opkomst is. De bestemming is erg in trek bij de Jet set, welke verjaagd worden door de massa toeristen op bijvoorbeeld Koh Samui & Bali.
Lees verder...
do 10 jul 2014
Wizz Air breidt diensten in NL uit
Wizz Air breidt haar diensten in Nederland uit en versterkt hiermee haar concurrentie positie t.o.v. andere budget airlines.
Lees verder...
di 17 jun 2014
de top 10 UNESCO Sites
De 10 meest iconische wereld erfgoed sites! Waar zijn ze en waar moet je slapen wanneer je deze prachtige plaatsen bezoekt. Lees het hieronder in dit bericht. Ga je er binnenkort een bezoeken? Laat het ons weten we helpen je graag met het samen stellen van je reis.
Lees verder...
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6