Nieuws
Terug

di 12 aug 2014
Krabi nieuwe hotspot 2015
Krabi wordt de nieuwe verre bestemming van 2015 en van het najaar van 2014. Krabi ligt in Thailand en is een bestemming welke erg in opkomst is. De bestemming is erg in trek bij de Jet set, welke verjaagd worden door de massa toeristen op bijvoorbeeld Koh Samui & Bali.
Krabi Stad ligt in de provincie Krabi in het zuiden van Thailand aan de kust van de Andaman Zee. De stad ligt 800 kilometer ten zuiden van Bangkok.
De naburige provincies van Krabi zijn Phang Nga, Surat Thani, Nakhon Si Thammarat en Trang. Krabi heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot ongeveer 35.000 B.C, maar de eerste officieel geregistreerde sporen van menselijke leven in Krabi stammen uit de tijd van het Koninkrijk van Ligor in 1200 na Christus. De provincie Krabi is beroemd om zijn kalkstenen rotsen aan de Andaman Zee en zijn prachtige witte zandstranden zoals Ao Lang en Railay (:Rai Leh). Krabi is een voorbeeld van perfecte harmonie met de natuur.

Hotels Krabi
In Krabi vindt u een aantal super hotels welke erg goed betaalbaar zijn. Zo ligt er het Sofitel Resort en het Sheraton resort beide super hotels gelegen aan het prachtige strand. Is dit niks voor u? Dan hebben wij van Official Travel Company nog een super deal voor Krabi voor u.

Het Rayavadee Resort op de Phi Phi Islands. Middels een korte prive tocht met de boot komt u hier aan in het paradijs.

Iets voor u? Bekijk hier de aanbieding >>
Gerelateerd nieuws:

Terug naar overzicht