Boot trip op de Arabische Golf

Met een (privé ) jacht varen op zee; rond The Palm en Burj Al Arab. Relaxt en fantastisch uitzicht op sky line van Dubai. Wilt u een onvergetelijke vaartocht maken op de Arabische golf, stuur ons dan een mail voor meer informatie.

Er zijn verschillende opties voor de boottochten, zo kunt u een privé boot huren, inclusief kapitein en soft- drinks, maar ook kunt u deelnemen aan reguliere boottrips. laat het ons weten via info@officialtravelcompany.com


Prijs: op aanvraag

Dubai vakantie
.
Watervliegtuigje

Een unieke ervaring in Dubai. Je vliegt over de Palm, de Arabische golf en al het moois wat Dubai te bieden heeft. Je vliegt een half uur over Dubai in een watervliegtuigje. Spectaculair en je krijgt een goed beeld van de ontwikkeling die Dubai doormaakt!

Wil je dit ook tijdens je vakantie in Dubai? mail ons dan.


Prijs: op aanvraag
Dubai vakantie
.
Woenstijnsafari

U wordt opgehaald bij uw hotel voor een wilde jeep safari in de woestijn van Dubai. Aansluitend eventueel een borrel in Bab Al Shams Desert Resort 5* en diner. deze onvergetelijke woestijn safari is per dagdeel te boeken.
U hebt een privé chauffeur en een mooie 4 x 4 JEEP. vanaf 2 personen. voor meer informatie stuur ons een mail.

prijs: op aanvraag
Dubai vakantie
.
Golfen

Dubai heeft een aantal mooie golf banen. De beste en mooiste is Dubai Creek Golf & Yacht Club aan de rivier (Creek) die Dubai splist. De golf club beschikt over een 9-holes en 18-holes baan en een par-3 baan.
Maar ook de andere golfbanen in Dubai kunnen we voor u reserveren. Mail ons voor meer informatie.
Als u in Dubai op vakantie bent en van golfen houdt is dit de perfecte bezigheid om even te ontspannen.

Prijs: op aanvraag
dubai golf
.
Parachute Jump Dubai

in 2013 waren hier de Wereldkapioenschappen Parachute springen. vanaf nu kunt u ook zelf een sprong wagen boven het palm eiland. Voor de echte waaghalzen een onvergetelijke ervaring, om tijdens de vakantie in Dubai te ondernemen .

Prijs: op aanvraag
vakantie dubai

Terug naar overzicht