Incentives
Dubai | LUXE
Gedurende uw verblijf zal het u aan niets ontbreken. Wij hebben jarenlang ervaring in deze boeiende stad, dus u ziet alleen het allerbeste van Dubai.


Lees meer
Rome
La Dolce Vita, Bernini, Vaticaanstad, de Trevi fontein, de Spaanse trappen, het Colosseum, het Pantheon... Rome blijft een van de topbestemmingen.
Lees meer
Cote d'Azur | LUXE
Saint-Paul de Vence, Monaco, Nice, Cannes, Saint-Tropez en Mougins. U bezoekt deze bijzondere plaatsen aan de Cote d'Azur in uw cabrio.
Lees meer
Parijs
Parijs is een van de steden die je kunt blijven bezoeken, uitermate geschikt als incentive of personeelsuitstapje.
Lees meer
Zeilen Volendam
Deze sportieve activiteit is erg geschikt als bedrijfsuitstapje, incentive of relatie- evenement. Boek ook een powerboat om de dag spectaculair af te sluiten!
Lees meer
Barcelona
Barcelona is een van onze specialiteiten. Wij organiseren bijvoorbeeld relatie-uitstapjes in combinatie met een wedstrijd van FC Barcelona.
Lees meer
Lapland
Avontuurlijke incentive of groepsreis naar het Finse Lapland, even van alles weg. Een actief programma met veel outdoor fun. Periode december t/m maart.
Lees meer
Istanbul
De Poort naar de Oriënt, een metropool waar invloeden uit het oosten en westen zich vermengd hebben tot een interessante mix van mensen, gewoontes en tradities.
Lees meer
New York | LUXE
The city that never sleeps... Onze ervaren nederlandstalige gids laat u de mooiste plekjes van The Big Apple zien. Wij boeken ook VIP tickets.
Lees meer