Vakantie Beirut - Libanon
Aanbieding Beirut, de bestemming van 2016

Beirut , de hoofdstad van Libanon. Deze geweldige stad kent een roerig verleden maar tegenwoordig is Beirut het kloppende hart van het Midden-Oosten. Beirut staat tegenwoordig zelfs bekend als een decadente jetset-bestemming.

Het is naast Dubai en andere steden in de Verenigde Arabische Emiraten een van de modernste steden in het Midden Oosten. Het is slechts vijf uur vliegen vanaf Amsterdam of Brussel en in Beirut is een relaxte mix van het zakelijke Europa en het gastvrije Azië terug te vinden op iedere hoek van de straat. Zo kan men In Beirut geld inzetten op één van de race paarden op de mooie paardenracebaan of kan men de winkelstraten afstruinen om een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen, waarna erna gegeten kan worden in een van de vele heerlijke restaurants die de stad rijk is. Beirut staat internationaal hoog aangeschreven, zo is het de 9e stad ter wereld, waar men het best vakantie kan vieren volgens de Worlds Best Awards.

De laatste jaren heeft de stad steeds meer het imago van Jetset-bestemming van het Midden Oosten verkregen, deze benaming doet de stad zeker eer aan! Zo zijn er talloze vijf sterren hotels, de beste clubs ter wereld en fantastische restaurants op iedere hoek van de straat. Waar Beirut ook bekend om staat zijn de inwoners van de stad, zelden zie je zoveel aantrekkelijke mannen en vrouwen voorbij komen.

Beirut heeft ook op cultureel/historisch gebied van alles te bieden zoals de Mohammad al-Amin moskee. deze staat recht naast de Saint George Maronite Kathedraal welke beide erg indrukwekkend zijn . Hier is te zien dat in deze stad twee geloven prima naast elkaar kunnen bestaan en dat men ook hierin erg progressief is.
Klik op de onderstaande link voor meer informatie

Commodore Hotel Beirut 5 *


VANAF 755,- p.p.

Lees verder >>
.
Klik op de onderstaande link voor meer informatie

Intercontinental Beirut Phoenicia 5*


VANAF 899,- p.p.

lees verder >>
.
Klik op de onderstaande link voor meer informatie

Four Seasons Beirut 5 *

5 DAGEN vanaf 1150,- p.p.

lees verder >>
.
Klik op de onderstaande link voor meer informatie

Hotel Byblos Sur Mer 5 *


VANAF 846,- p.p.

lees verder >>
.
Klik op de onderstaande link voor meer informatie

Le Gray Hotel Beirut 5 *


VANAF 910,- p.p.

lees verder >>


Op zoek naar een andere bestemming ? kijk eens naar ons reisaanbod voor Oman , Jordanie, Abu Dhabi, Peru, of naar onze stedentrips

Terug naar overzicht