Europeesche verzekeringen

U vertrekt op reis en wilt er vooral het beste van maken. Samen met Official Travel Company is alles tot in de puntjes geregeld. Ook voor de onverwachte momenten kiest u kwaliteit. OTC biedt u verscheidene verzekeringen van de Europeesche Verzekeringen voor een goed verloop van uw reis. Dit doen zij met vernieuwende producten die tegemoet komen aan de steeds veranderende wensen van de klant. Het uitgangspunt is altijd een goede kwaliteit zodat u zorgeloos kunt genieten. In 2009 is de Europeesche niet voor niets door de Nederlandse reisagenten voor de 12de opeenvolgende keer uitgeroepen tot Beste reisverzekeraar van Nederland.

Wereldwijd de beste service wanneer u dat nodig heeft!
U gaat op reis om te genieten. Gaat er toch iets mis dan kunt u wereldwijd, dag en nacht bellen met de Europeesche Hulplijn:
+ 31 (0) 20 651 57 77

De Europeesche Hulplijn beantwoordt uw vragen in geval van pech of ongevallen en geeft medisch advies variërend van pijnstiller tot artsbezoek. In het laatste geval wordt u, indien nodig, in het buitenland direct verwezen naar betrouwbare artsen en ziekenhuizen. Bij pech, ongevallen, ziekenhuisopname en calamiteiten schakelt de Hulplijn alarmcentrale SOS International in.

Tip
Sla in uw mobiel ook het nummer op van de persoon met wie contact moet worden gezocht in geval van nood. Gebruik hiervoor de internationaal bekende naam ICE (= In Case of Emergency). Dan weten de hulpverleners met wie ze contact op moeten nemen, mocht dat nodig zijn.

>Reisverzekering
>Annuleringsverzekering
>Groepsreisverzekering