Bangkok of Singapore & Koh Samui | Thailand | Luxe | 10 dagen
Tijdens deze reis gaat u eerst een aantal dagen de stad Bangkok verkennen. Deze op en top Aziatische stad is een ervaring op zich. U kunt hier in 4 dagen de stad verkennen en genieten van wat Bangkok allemaal te bieden hebt. Hierna reist u verder naar Koh Samui en verblijft u in een heerlijk resort. U kunt kiezen uit verschillende luxe vijfsterren resorts. U kunt op Koh Samui genieten van de heerlijke luxe van uw resort en even helemaal wegdromen op de heerlijk de heerlijke stranden.


Inclusief
Retourvlucht economy class met KLM, Singapore Airlines, Thai Airways, Emirates, Cathay Pacific, Bangkok Air of Silkair, overnachtingen in een 5-sterren deluxe hotel in Bangkok of Singapore en overnachtingen in een 5-sterren deluxe hotel op Koh Samui o.b.v. een verblijf in een 2-persoonskamer, dagelijks ontbijtbuffet, retour airport transfers, alle belastingen en toeslagen

Exclusief
Transfers in Nederland, toeslag andere boekingsklasse, toeslag 1-persoonskamer, toeslag ander kamertype, dranken en maaltijden, reis- en/of annuleringsverzekering via Europeesche, fooien en handling fee € 25 per boeking

Groepsgrootte
Minimaal 2 personen

Toelslag 1-pk
Op aanvraag

Prijs per persoon
Op aanvraag*

Deze reis is vanzelfsprekend ook boekbaar in combinatie met Langkawi, Phuket, Dubai, Hong Kong, Bali of Kuala Lumpur. Mail ons uw wensen.

*tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen en op basis van een verblijf in een 2-persoonskamer.

Heeft u bijzondere wensen dan vernemen wij dat graag, vul een offerteformulier in of stuur ons een e-mail
Dagen Nachten
Aantal personen
Geheimhouding personeel
 
 
 

Vragen en/of opmerkingen
Terug naar overzicht