Groepsreizen
Tanzania & Zanzibar
Verblijf in prachtige lodges gedurende uw safari in Tanzania en eindig uw reis op de witte zandstranden van Zanzibar, de perfecte afsluiter van uw vakantie.
Lees meer
Vietnam & Laos
Met een privégids bezoekt u het pittoreske Hoi An, de metropool Hanoi, Halong Bay en vliegt u naar Laos. U verblijft in luxe hotels tijdens deze indrukwekkende rondreis.
Lees meer
Wintersport
Wintersport met een groep vrienden of met uw personeel? Wij organiseren dit uitstapje van drie dagen of langer naar een van de meest sneeuwzekere gebieden in Oostenrijk.
Lees meer
Valencia
Valencia, een relaxte bestemming, uitermate geschikt voor een groepsreis. Paëlla, Las Fallas, het beroemde Ciudad de las Artes y las Ciencias, oud en modern.
Lees meer
Florence
Perfecte groepsreis voor liefhebbers van kunst, cultuur, eten, drinken en shoppen. Een van onze favoriete bestemmingen!
Lees meer
Marrakech
Betoverend Marrakech: unieke stad, unieke sfeer, unieke cultuur, unieke mensen, top bestemming.
Lees meer
Exclusieve rondreis Peru | LUXE
Peru, één van Zuid-Amerika's meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling van rijke historie, culturele verscheidenheid en prachtige natuur. Deze zeer exclusieve rondreis is uitermate geschikt als gezinsreis of groepsreis.
Lees meer
VIP Tour Jordanië | LUXE
Jordanië, het land van wereldwonder Petra en natuurwonder de Dode Zee. Ondek de bakermat van één van de oudste beschavingen ter wereld!
Lees meer