Peru Rondreis 13 nachten / 15 dagen
Peru, één van Zuid-Amerika's meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling van rijke historie, culturele verscheidenheid en prachtige natuur. We nemen u mee over de adembenemende hoogvlaktes van het Andesgebergte, langs uitgestrekte zoutvlakten en door de pittoreske straten van koloniale steden. U vaart over het legendarische staalblauwe Titicacameer, slentert over bonte weekmarkten en ontdekt vanuit de lucht de imposante geometrische figuren van de Nascacultuur. De ruïnes van de mystieke Inca-stad Machu Picchu zijn letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van deze reis.
Deze zeer exclusieve rondreis is uitermate geschikt als gezinsreis of groepsreis. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Lees hieronder meer over deze reis. Hebt u interesse in deze reis, of een soortgelijke reis, stuur ons een e-mail voor meer informatie of vul het offerteformulier


Klik hier voor het gehele programma van dag tot dag

Inclusief
retourvlucht economy class met KLM vanaf Amsterdam, 13 overnachtingen in een 2-persoonskamer in luxe hotels van Orient-Epress of partner-hotels, dagelijks uitgebreid ontbijbuffet, airport transfers, transfers volgens programma, entree- gelden, lunches en diners volgens programma, engelstalige gids gedurende uitstapjes, alle belastingen en toeslagen
Exclusief
toeslag andere boekingsklasse, toeslag ander kamertype, toeslag 1-persoonskamer, maaltijden en dranken die niet opgenomen zijn in het programma, uitstapjes op eigen gelegenheid, reis- en/of annuleringsverzekering, persoonlijke uitgaven, fooien, persoonlijke begeleiding, handling fee 29 euro per boeking

Prijs op aanvraag*

Wilt u vrijblijvend -binnen 24 uur- een offerte ontvangen neemt u dan contact met ons op:
stuur een e-mail, vul u een offerteformulier in of bel met +31 (0) 73 614 09 96


*Tarieven (in €) onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen en op basis van een verblijf in een
2-persoonskamer. Arrangement geldig tot en met 15 december 2012.

Deze exclusieve rondreis uitbereiden? Dat kan met Orient-Express in Ecuador en Brazilië. Vraag ons om informatie m.b.t. de mogelijkheden.
Exclusieve rondreis Peru2013

Terug naar overzicht