Buenos Aires
De hoofdstad van Argentinië heeft de looks van Parijs, bezit de attitude van New York en biedt de goede smaak van Londen. Dit betekent niet dat Buenos Aires geen identiteit heeft, integendeel deze kosmopool is een van de meest glamoureuze steden in de wereld. Beter nog, voor de toerist is Buenos Aires een zeer betaalbare bestemming waar Parijs, New York en Londen absoluut niet kunnen aan tippen.

Crisissen, politiek, natuurrampen,... niks of niemand kan Buenos Aires zijn Latino-ziel ontnemen. Deze ziel of vibe is de hartslag van de stad, van 's morgenvroeg tot diep in de nacht. Van obscure, stomende tangoclubs in het hippe Palermo Soho district tot elegante, bloedmooie Argentijnse dames die gaan shoppen in de Hermes en Luis Vuitton shops in de chique Recoleta buurt. Buenos Aires has it all. Gewoon opletten dat je er niet teveel van proeft, of je wilt er nooit meer weg.

Vul een offerteformulier in of stuur een e-mail met uw wensen

In onderstaand overzicht treft u de volledige aanbieding[/justify]
Dagen Nachten
Aantal personen
Geheimhouding personeel
 
 
 

Vragen en/of opmerkingen
Terug naar overzicht