San Fransisco & Napa Valley

San Francisco en Napa Valley; een perfecte reis voor liefhebbers van kunst, cultuur, wijn en gastronomie.

San Francisco kun je moeilijk weerstaan. De hippe stad aan de Amerikaanse westkust is beroemd van haar 'cable car', China Town, de Golden Gate Bridge, Alcatraz en meer dan 3.000 restaurants. Perfect voor een citytrip in combinatie met een paar dagen bezoek aan Napa Valley. Beste reistijd is van april t/m oktober.

Napa Valley, ook wel Wine Country genoemd, ligt ten noorden van San Francisco en staat sinds 1838 wereldwijd bekend als een eersteklas gebied voor het produceren van wijn. Er zijn zo'n 200 wijngaarden in dit gebied, vooral gelegen in valleien als Napa Valley, Sonoma Valley, Alexander Valley en Russian River Valley. Napa Valley staat ook bekend om zijn gastronomische restaurants en spa's.
Prijs v.a. 1.595 euro per persoon*

Wilt u vrijblijvend -binnen 24 uur- een offerte ontvangen neemt u dan contact met ons op:
stuur ons een e-mail, vul u een offerteformulier in of bel met +31 (0) 73 614 09 96


*Tarieven (in euro's) onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen en op basis van een verblijf in een
2-persoonskamer. Drukfouten onder voorbehoud.
Inclusief
Retourvlucht economy class vanaf Amsterdam, 3 overnachtingen in een uitstekend of 4- of 5-sterren hotel in Napa Valley en 4 nachten in San Francisco centrum, alle belastingen en toeslagen, Airport Transfers
Exclusief
toeslag andere boekingsklasse, toeslag 1-persoonskamer, autohuur, dranken en overige maaltijden, reis- en/of annuleringsverzekering via Europeesche, fooien en handling fee 29 euro per boeking


Op zoek naar een andere bestemming ? kijk eens naar ons reisaanbod voor Oman , Jordanie, Abu Dhabi, Peru, of naar onze stedentrips

Terug naar overzicht