Lapland


Het meest noordelijk gelegen skiresort in Finland wordt omgeven door schitterende natuur van het arctische Lapland. Nergens anders is het aanbod aan winteractiviteiten zo veelzijdig. Naast een leuk skigebied en kilometers aan langlaufloipes, husky- en sneeuwscooterpaden, die uitnodigen om verkent te worden, is er voor echte avonturiers een heus rallycircuit aanwezig. Na een dagje in de sneeuw is het lekker bijkomen in de spa van Saariselkä en genieten van de lokale specialiteiten.

Deze incentive of groepsreis biedt een combinatie van een prachtige omgeving en uitzonderlijke sneeuwkwaliteit. Als het een beetje meezit, kleurt het noorderlicht de nachtelijke hemel. Het programma tijdens uw verblijf stemmen we volledig af op uw wensen.

Vul een offerteformulier in of stuur een e-mail met uw wensen

In onderstaand overzicht treft u de volledige aanbieding
LAPLAND 2011 2012
Dagen Nachten
Aantal personen
Geheimhouding personeel
 
 
 

Vragen en/of opmerkingen
Terug naar overzicht