Klik hier om de pagina te bekijken
Venetie

Venetië, het wordt liefde op het eerste gezicht. 'Stad in het water'... onovertroffen qua sfeer en romantiek. Zingende gondolieri, glas van Murano, kant en mysterieuze maskers, Piazza San Marco en zijn beroemde basiliek, het Dogenpaleis, de Brug der Zuchten, de winkelwandelbrug Rialto, de pracht en praal van de palazzi langs het Canal Grande ... Verborgen pleintjes en steegjes stralen charme, sereniteit en tijdloze betovering uit.
Om uw verblijf compleet en aangenaam te maken helpen wij u met het zoeken naar het beste hotel tegen een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Vul een offerteformulier in of stuur een e-mail met uw wensen

In onderstaand overzicht treft u de volledige aanbieding
Dagen Nachten
Aantal personen
Geheimhouding personeel
 
 
 

Vragen en/of opmerkingen
Terug naar overzicht