Bangkok & Krabi

Topklasse hotels, grillige rotsformaties, oneindig veel ongerepte stranden en meer dan 130 eilandjes (met Koh Phi Phi als bekendste), Krabi is terecht een van Thailands meest luxe en opkomende bestemming. Via Bangkok vlieg je in ruim een uur naar deze geweldige locatie aan de Andaman Zee. Een perfecte combi is Bangkok en Krabi. Volop genieten in de beste hotels ter wereld op beide bestemmingen. Eventueel is deze reis ook te boeken met stopover in Dubai (aankomst Phuket 175km van Krabi), Kuala Lumpur of Singapore.

Ook op culinair gebied valt er veel te genieten. De Thaise keuken is bijzonder gevarieerd, staat wereldwijd bekend als hoogstaand en is zeer betaalbaar.

Om af en toe tot rust te komen kan er volop worden genoten in een van de vele luxe 5 sterren hotels in het centrum van deze levendige stad. Tijdens uw vakantie verblijft u dan ook in topklasse hotels met de welbekende en onberispelijke aziatische service.

Vul een offerteformulier in of stuur een e-mail met uw wensen

In onderstaand overzicht treft u de volledige aanbieding
Dagen Nachten
Aantal personen
Geheimhouding personeel
 
 
 

Vragen en/of opmerkingen
Terug naar overzicht