Travel Management.

Official Travel Company is de geschikte partner op het gebied van zakelijke reizen,wij bieden u constante kwaliteit, snelheid en professionaliteit. Dankzij contacten over de hele wereld leveren wij professioneel maatwerk voor iedere reissituatie. Of u nu een vergaderruimte in New York zoekt of een reisschema met tien verschillende bestemmingen nodig hebt, Official Travel Company biedt u de complete oplossing. Wij zorgen dat uw reis en verblijf, waar ook ter wereld tot in de puntjes verzorgd is.

Bij het Travel Management wat wij u aanbieden staan uw persoonlijke wensen centraal. Official Travel Company werkt met geavanceerde reserveringssystemen, waarmee onze travel- consultants bij iedere gewenste luchtvaartmaatschappij tickets kunnen boeken voor de beste prijs en overal ter wereld de beste hotels kunnen boeken. De service van Official Travel Company stopt niet bij het boeken van een ticket of hotel, ook voor al uw aanvullende wensen kunt u bij ons terecht.


Business Travel Optimizer
Official Travel Company biedt u nu de kans om uw zakenreiskosten te reduceren. Als u de Business Travel Optimizer (BTO) laat uitvoeren door een van onze business travel specialisten, kunt u tot wel 18% besparen op uw totale reiskosten. Official Travel Company maakt een analyse van hoe u uw huidige zakenreizen regelt. Hierbij wordt gekeken waar meer voordeel te behalen valt en waar kansen liggen om uw zakenreizen effectiever in te delen. Bent u geïnteresseerd in een kostenbesparing op uw zakenreiskosten? Maak dan vrijblijvend een afspraak en krijg inzicht in waar u kosten kunt besparen.
Door middel van een vragenlijst brengen wij alle specifieke wensen in kaart en hoeft u zelf niets meer te regelen voor uw zakenreis. Wij weten hierdoor bijvoorbeeld op welke stoel u het liefst zit, waardoor u niet eens meer zelf hoeft in te checken!

Wij helpen u graag om dit te realiseren. Vraag nu de Business Travel Optimizer aan via het contactformulier! U kunt contact met ons opnemen via 073-614 09 96 of stuur ons een e-mail op info@officialtravelcompany.com


Official Travel Company biedt u als reispartner:

- Complete reisoplossingen
- Persoonlijke service
- Snelle & professionele service
- De beste tarieven voor: Vliegtickets, Hotels, Treintickets, Autohuur

Wilt u meer informatie over de service die Official Travel Company biedt? Mail of bel ons voor een afspraak.
Wij helpen u graag.

Official Travel Company
+31 (0) 73 614 09 96
info@officialtravelcompany.com
Lange Putstraat 6
5211 KN 's-Hertogenbosch
Nederland