Wie zijn wij?
Official Travel Company is het 'travel management bureau ' van dit moment. U kunt bij ons terecht voor de complete organisatie van u reis. Zowel zakelijk als particulier staat Official Travel Company voor u klaar. Wij richten ons op een complete verzorging van uw reis. Maatwerk, kwaliteit en service zijn de sleutelwoorden die horen bij onze organisatie.

Wij zijn gespecialiseerd in reizen op maat. Van stedentrips over de hele wereld tot de vakantie met uw hele familie naar Bali of met uw geliefde naar New York, Official Travel Company regelt het graag voor u. Geheel afgestemd op uw wensen plannen we uw reis van A tot Z. Ons team van reisspecialisten is dagelijks met passie bezig de mooiste reizen samen te stellen. Dus waar wacht u nog op, neem contact met ons op voor het plannen van uw volgende reis en ga geheel ontzorgd op vakantie. Doordat wij een onafhankelijke organisatie zijn kunnen wij u precies bieden waar u naar op zoek bent! Bent u in de buurt? Loop dan vooral eens binnen bij ons kantoor aan de Lange putstraat 6 te 's-Hertogenbosch.

Dankzij contacten en relaties over de hele wereld -die zijn opgebouwd vanaf 2005- biedt Official Travel Company altijd de beste prijs voor de hoogste kwaliteit. Voor een selectie uit het exclusieve aanbod van Official Travel Company kunt u terecht op deze website.

Tevens is Official Travel Company is gespecialiseerd in incentives, zakelijke reizen en groepsreizen, een team van professionals staat voor u klaar om uw reis tot een succes te maken.
Tevens bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om .

[b]Zakenreizen
- Official Travel Company verzorgt voor u complete reisoplossingen: tickets, hotelovernachtingen, meetings en al het overige wat u geregeld wilt hebben op iedere locatie. Wilt u morgen weg? bel of mail vandaag nog en u zit morgen in het vliegtuig. Dankzij een netwerk wat uiteenloopt van internationale airlines, autoverhuurbedrijven, lokale en internationale hotels hebben we voor iedere situatie de perfecte reisoplossing. mail of bel ons voor meer informatie

Incentives - Official Travel Company heeft ruime ervaring in het organiseren van incentives. Sinds 2005 verzorgen wij incentives over de hele wereld. Wanneer u op de pagina incentives kijkt van onze website ziet u een aantal van de mogelijkheden. Wanneer u de wensen aan ons voorlegt regelt Official Travel Company voor u een onvergetelijke reis waar u nog lang over na kunt praten met u collega's.

Groepsreizen - Personeels- of directie-uitstapje, familiereis of een reis met vrienden kijk voor een exclusieve selectie van ons aanbod op de pagina groepsreizen. Doormiddel van een persoonlijke aanpak en het centraal stellen van uw wensen kunt u dankzij Official Travel Company volledig genieten tijdens de reis en er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes verzorgd is.


Dubai Specialist - Heeft u plannen Dubai, of een van de andere Emiraten te bezoeken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn sinds 2005 de Dubai specialist. Voor al uw vragen met betrekking tot dit zonovergoten Emiraat kunt bij ons terecht. Dubai is bij uitstek de plek om even te relaxen, perfect als zonzekere bestemming. Dit alles geldt ook voor alle andere bestemmingen in het Midden- Oosten denk hierbij aan: Abu Dhabi, Jordanië Oman, Bahrein en Qatar. Hieronder vindt u een selectie van de mogelijkheden.

Onze contacten in Dubai zijn oneindig, Official Travel Company organiseert alles voor u:
- vluchten met KLM of Emirates vanaf Amsterdam of Düsseldorf
- wij beschikken over een database met alle hotels in Dubai (tegen de scherpste prijzen)
- VIP Meet & Assist (Marhaba) op Dubai Airport (zo voorkomt u lange wachttijden bij de douane)
- privé-transfer (BMW, Mercedes, Bentley, Lexus, enz.)
- arrangementen voor de wereldberoemde paardenraces
- huur van zeilboten, jachten en catamarans met kapitein en personeel
- tickets en reserveringen voor Burj Khalifa (hoogste toren ter wereld)
- restaurantreserveringen
- privé (stads) tours met nederlandstalige gids
- vluchten over de stad met watervliegtuig
- boekingen voor clubs
- woestijnsafari's en quad rijden
- Arabische thema-avond in de woestijn
- tickets voor concerten
- tickets voor tennistoernooien
- begeleiding voor groepen vanuit Nederland, België of Duitsland