Prive transfers

Wilt u onbezorgd op reis? Boek dan een privé-transfer vanaf uw huisadres naar bijvoorbeeld Schiphol, Düsseldorf, Brussels Airport of Frankfurt. Onze partner beschikt over een luxe wagenpark zodat u comfortabel aan uw vakantie of zakenreis kunt beginnen. Hieronder vindt u de opties:

Mercedes S Klasse | 2 personen
Lange uitvoering met meer beenruimte, rolgordijn elektrisch bedienbaar, voor beide achterportieren, comfortstoelen (voor en achter geventileerd en verwarmd), Surround Sound-System (harman/kardon LOGIC7), sfeerverlichting Interieur, sluitbekrachtiging portieren, lederbekleding (zwart/zwart), ingebouwde TV en DVD.

Mercedes Viano | 6 personen
Deze Viano is extra comfortabel voor 6 passagiers is volledig luchtgeveerd waardoor hij een beter rijcomfort biedt. Ook in deze Viano kan u gewoon doorwerken door de aanwezigheid van leesverlichting en een klaptafel voor achterpassagier en telefoon, tevens kunnen stoelen in vis-à-vis opstelling geplaatst worden. Het nuttigen van een drankje is ook hier mogelijk.Bovendien zijn alle zitplaatsen met lederen bekleding volledig verstelbaar en is er zonwering op de zijruiten, zonwering op de achterruit en volledig automatische airconditioning.

Mercedes Exclusive VIP Traveller | 8 personen
Ingericht voor het vervoer van 8 personen met luxe verstelbare fauteuils, tafel met 4 zitplaatsen, GPS (satelliet navigatie), mogelijkheid tot het houden van presentaties (personal computer), printer/scanner en USB aansluitingen, zonwerend glas en automatische airconditioning, verstelbare leesverlichting voor dag en nacht, digitale tv ontvangst, 2 LCD-schermen, DVD, iPod, draadloze omroepinstallatie, Koffie en thee zetapparaat, koelkast en talloze andere noviteiten, comfort en moderne faciliteiten, afgesloten kofferruimte met garderobekast.

Mocht u een privé-transfer wensen of wilt u meer informatie m.b.t. de mogelijkheden dan vernemen wij dat graag, stuur ons een e-mail

Dagen Nachten
Aantal personen
Geheimhouding personeel
 
 
 

Vragen en/of opmerkingen