Referenties

Hieronder vindt u enkele referenties van onze gewaardeerde klanten. Wij hebben met veel plezier en passie voor hen bijzondere en persoonlijke reizen georganiseerd. Wilt u ook een mooie (groeps-) reis of incentive maken stuur ons dan een e-mail of vul een offerteformulier in.

Kolibrie Horeca Payrolling (Zeil Event Volendam en Parijs)
Vanuit Kolibrie Horeca Payrolling willen wij heel graag onze beleving en idee aangeven bij Official Travel Company.

Wij hebben reeds 4 maal met groot succes een "Teamuitje" gehad wat mogelijk is gemaakt door Official Travel Company. We hebben een onvergetelijk weekend, speurtocht, meegemaakt in Parijs waarin alle charme en facetten van het Parijse leven aan bod zijn gekomen. En we hebben een dag gezeild in Volendam waarin in de 2 races een enorme strijd is geleverd.
Zo goed als jaarlijks gaan wij met ons hele team op pad, zoals wij het noemen het "Koliweekend". De laatste jaren is dit weekend enigszins aangepast naar een trip van vrijdag tot en met zaterdagnacht en een dag, maar desalniettemin nog een enorme happening!
Het is en blijft altijd oh zo moeilijk om een spectaculaire, vernieuwende en uitdagende activiteit te vinden die door iedereen van Kolibrie als speciaal en leuk wordt ervaren. Kolibrie is altijd op zoek naar iets waar men nog maanden over napraat. En dit lukt ons zeker steeds weer door de professionele bijdrage en ideeën van Ralph Ewals van Official Travel Company.

Het begint bij een brainstorm-sessie. Hierbij zijn er vanuit Official Travel Company steeds weer volop opties die worden aangedragen. Al pratende komen we altijd tot meer qua ideeën en uitvoering en wordt er door Official Travel Company volop meegedacht. Wat zo knap is volledig in de visie van Kolibrie en passend bij onze club.
Hieraan herken je de "specialist" die met zijn netwerk en kennis weet wat er op de wereld te koop is. In de nadere uitvoering en uitwerking wordt ook altijd zeer goed gekeken en geadviseerd naar de prijs en wat er voor geboden wordt ofwel kan worden. Het totaalplaatje van een weekend of een dag kun je zelf nagenoeg niet voor minder, makkelijker en zeker niet beter. Alles kan en mag, de creativiteit kent geen grenzen. De zaken die je zelf niet bedenkt worden bedacht. En dit geldt niet alleen voor de ideeën, maar ook voor de organisatie en het in goede banen leiden van de dagen. De hele trip en alle activiteiten zijn tot in details geregeld en bedacht, zelfs aan wat er kan gebeuren vanaf het moment van vertrek tot de afloop. Mocht er onverhoopt toch nog iets gebeuren wat niet is voorzien dan is hierop geanticipeerd voor je het bemerkt. Dit alles vanuit de bekendheid en ervarenheid.

Ieder teamuitje is zo perfect en geslaagd geweest door het enorme enthousiasme en de "drive" van Ralph Ewals van Official Travel Company om het Kolibrie optimaal naar de zin te maken.

Kolibrie Horeca Payrolling
Namens Team Kolibrie,
Pascalle van Loon

LaComm Media BV (Parijs, Amsterdam en Stockholm)
LaComm Media bestond 5 jaar. Een mooi moment om bij stil te staan, samen met de medewerkers én hun partners. Want ook dankzij een betrokken thuisfront heeft LaComm met haar medewerkers voor haar bedrijf een gezonde basis weten te leggen. Samen met Ralph Ewals van Official Travel Company ideeën besproken. Uiteindelijk viel de keuze op een weekend in de lichtstad Parijs. Dankzij de enthousiaste begeleiding van Ralph hebben we de stad op een geheel andere wijze leren kennen.

Het hele weekend was tot in de puntjes top verzorgd. Goed hotel op een perfecte locatie, een competitieve rondleiding door de stad adhv opdrachten, een rondrit in "Lelijke Eendjes" mét typisch Franse chauffeurs, fantastische lunches en diners in verschillende restaurants en zelfs het nachtleven kende voor ons na afloop geen geheimen meer. Natuurlijk hadden we ook eea zelf kunnen organiseren. Maar los van de tijd dat zoiets kost en de zorg ter plekke of alles goed is geregeld, was het uiteindelijk maar de vraag geweest of dat ook goedkoper zou zijn geweest. Want Ralph weet door zijn ingangen, kennis en ervaring vaak voor hetzelfde geld net dat beetje meer voor elkaar te krijgen. Al met al een onvergetelijke ervaring, waar ook ik als directeur zorgeloos en ontspannen van heb kunnen genieten. En bij terugkomst was het team meer geïnspireerd dan ooit!

Voor mij stond dan ook als een paal boven water, dat toekomstige trips, of dat nu personeelstrips zijn of trips met klanten en andere zakenrelaties, hiervoor altijd Official Travel Company zal worden ingeschakeld. Zo hebben we in vervolg op Parijs inmiddels al weer een personeelstrip achter de rug naar Amsterdam en naar Stockholm. Tevens hebben we bijvoorbeeld een goede klant getrakteerd op een weekend Barcelona, met kaartjes voor het bijwonen van een voetbaltopper in Camp Nou. En alle trips waren steeds weer opnieuw verrassend, origineel en tot in de kleinste details perfect verzorgd, binnen elk afzonderlijk budget. Ook door de begeleiding ter plaatse, wat ik in nagenoeg alle situaties van harte aanbeveel. Want zelfs als er onverhoopt zaken tegen dreigen te vallen, is het al opgelost voor je daar als opdrachtgever überhaupt mee wordt geconfronteerd.

LaComm Media BV
Anita van de Laak
Directeur

RTV Utrecht Reclame BV (Rome, Florence en Riga)
Inmiddels hebben wij 3 maal gebruik gemaakt van de diensten van Official Travel Company, te weten een driedaags uitstapje naar: Rome, Florence en afgelopen jaar naar Riga. Zonder uitzondering zijn alle trips alsmede de activiteiten ter plaatste perfect gepland en georganiseerd geweest. De trips hebben voor mijn organisatie tot doel gehad tijdens deze dagen de (sales) strategie te bespreken voor het opvolgende boekjaar. Het opmerkelijke is dat in andersoortige omgevingen mensen meer ontspannen en creatief naar de toekomst lijken te kijken. Bij terugkomst blijken deze business trips telkenmale bijzonder gewaardeerd te worden door het personeel.

Onze organisatie is erg kostenbewust daarom hebben we de eerste jaren dit soort trips zelf georganiseerd. De gedachte was dat we op die manier goedkoper zouden inkopen. Dat is achteraf en na kennismaking met OTC onjuist gebleken. De geboden kwaliteit (met name de gekozen restaurants, hotels en activiteiten spreken tot de verbeelding) in verhouding tot de prijzen maakt dat ik OTC alleen daarom al graag aanbeveel. Misschien nog wel de belangrijkste reden om in de toekomst met OTC te blijven samenwerken is het persoonlijke contact en -voor mij zeer belangrijk- de eerlijke en oprechte adviezen. Tot slot beveel ik iedereen aan gebruik te maken van een reisleider ter plaatsen, dat kost iets meer maar je hebt gedurende de trip geen enkel omkijken. Niet onbelangrijk als je bijvoorbeeld de strategie van je bedrijf wilt gaan vastleggen. Ik hoop in de toekomst nog regelmatig van hun diensten gebruik te gaan maken.

RTV Utrecht Reclame BV
Jörn Schol
Directeur

Repay Payroll BV (Durbuy)
Door het heugelijke feit dat ons bedrijf afgelopen mei het vijfjarig jubileum mocht vieren wilden we voor het personeel een sportief en gezellig weekendje weg organiseren. Het organiseren van een geslaagd personeelsweekend is tijdrovend en je dient te beschikken over een juist netwerk. Dankzij de vele positieve referenties en verhalen over Official Travel Company was de keuze makkelijk dit aan hen uit te besteden.

Door het brede netwerk en creativiteit waarover Ralph beschikt, heeft hij Repay een ruime keuze aan mogelijkheden aangedragen waarbij Repay gekozen heeft om een survivalweekend in Durbuy België te organiseren. Door de professionele en niet te vergeten enthousiaste begeleiding van Ralph is het voor Repay een zeer geslaagd, onvergetelijk en sportief weekend geworden, welke tot in de puntjes was geregeld.

We zullen in de toekomst zeker gebruik maken van het organisatietalent en de gezelligheid van Ralph Ewals. Wij, vanuit Repay, kunnen iedereen aanraden om gebruik te maken van de faciliteiten welke Official Travel Company aanbiedt!

Repay Payroll BV
Hans Vlugt (Directeur)
Sandra Poons (P&O)

De Rooi Pannen Eindhoven / afdeling Horeca (Studiereis Dubai)
Official Travel Company verzorgt al jaren studiereizen naar Dubai voor De Rooi Pannen afdeling Horeca in Tilburg. Sinds twee jaar ook voor de afdeling Horeca in Eindhoven. Door de contacten die Ralph heeft is het voor ons erg gemakkelijk om bij de beste hotels in Dubai binnen te komen om zo de studenten een idee te geven wat Dubai te bieden heeft op Hospitality gebied.

Vanaf het eerste contact wordt alles tot in de puntjes verzorgd en georganiseerd. De studenten krijgen een geheel verzorgde reis aangebonden: vervoer naar Schiphol, vlucht met de KLM of Emirates, 5* hotel met ontbijt in Dubai, lunch en diner in verschillende restaurants. Tijdens het programma is er o.a. een rondleiding bij Emirates Academy of Hospitality Management, back- en front office bezoeken aan de meest toonaangevende hotels. Verder wordt ook een bezoek gebracht aan het oude centrum van Dubai, maakten we boottocht om het Palmeiland en bezoek aan de overdekte skipiste mocht niet ontbreken. Al met al een geheel verzorgde reis waarover onze studenten nog jaren praten of te wel een "lifetime experience".

Het grootste voordeel dat Official Travel Company ons biedt is dat ze door het grote netwerk ons een prijs aan kan bieden die door de studenten betaald kan worden en dat we op plekken binnen komen waar we zelf niet kunnen komen zoals het Burj Al Arab.

In Oktober 2014 gaat de volgende groep van de Rooi Pannen naar Dubai & Abu Dhabi

De Rooi Pannen
Thijs Rademakers
BPV-coordinator Horeca Eindhoven